Kruimelpad S&H > Webshop fulfilment > Webshop

Uw webshop succesvoller maken

Een webshop voor iedereen

Bij het woord webshop wordt vaak als eerste aan consumenten activiteiten gedacht. Of aan een op zichzelf staand iets. Terwijl de praktijk leert dat, ook als het gaat om business-to-business en multichannel, een webshop veel te bieden heeft als aanvulling op bestaande activiteiten.

Feitelijk maken uw webactiviteiten een belangrijk deel uit van de moderne marketingmix.

De webshop en e-fulfilment

E-fulfilment omvat de hele order- en serviceketen; vanaf het moment dat iemand een bestelling plaatst in uw webshop. Nog sterker, e-fulfilment vormt het hart van al uw webactiviteiten. De kwaliteit van uw e-fulfilmentketen zal voor een groot deel bepalen hoe uw klant uw merk ervaart en of deze bij u terug zal komen voor herhaalaankopen.

De stille motor achter uw succes

E-fulfilment draait niet om ons. Maar om u en uw klant. De meeste klanten zullen er geen idee van hebben dat u uw e-fulfilment hebt uitbesteed.

Onze taak is om, op de achtergrond, uw relatie met uw klant en uw businessmodel te versterken. Zo zijn wij de stille motor achter tal van succesvolle weboplossingen:

Weshop merken

Iedere webshop een winkel en iedere winkel een webshop

Toen S&H in 1996 als de Nederlandse e-fulfilment pionier de eerste stappen zette in e-commerce, was dat al vanuit de multichannel gedachte dat e-commerce niet meer en niet minder is dan een bestel- en communicatieplatform. Eén met eigen kenmerken en eisen, dat wel.

Vooruitkijkend, voorspelde Hans Elshout, onze oprichter, al aan het begin van deze eeuw dat hij voorziet dat in 2020 iedere webshop ook minimaal 1 fysieke winkel zal hebben en iedere fysieke winkel een webwinkel. Die voorspelling wordt langzaam werkelijkheid.

Waarom is dit belangrijk?

Het is belangrijk om uw e-fulfilment zó op te zetten en in te richten dat u die activiteiten naadloos kunt integreren met uw overige bedrijfsactiviteiten. Multichannel, zogezegd. Doet u dit niet, dan komt u later voor enorme uitdagingen en kosten te staan.

Daarom gaat ons e-fulfilment veel verder dan alleen logistiek. En gaan we niet zogenaamde ‘strategische samenwerkingsverbanden’ aan waardoor we camoufleren dat we u zelf niet alle benodigde diensten kunnen leveren. Bij S&H bieden wij u de optimale alles-onder-één-dak oplossing die klaar is voor uw toekomst.