Kruimelpad DSV MCF > Webshop fulfilment > Webshop

Maak uw webshop succesvoller

Een webshop voor iedereen

Bij het woord webshop wordt vaak als eerste aan de consumenten markt gedacht. Of aan een zelfstandige activiteit. Terwijl de praktijk leert dat, ook als het gaat om B2B en multi-channel, een webshop veel te bieden heeft als aanvulling op uw bestaande activiteiten.

Uw internet activiteiten maken een belangrijk deel uit van uw marketingmix.

De webshop en e-fulfilment

E-fulfilment omvat intussen de hele order en service keten; vanaf het moment dat iemand in uw webshop besteld. Nog sterker, e-fulfilment vormt het hart van al uw web activiteiten. De kwaliteit van uw e-fulfilment zal voor een groot deel bepalen hoe uw klant uw merk ervaart en of deze weer bij u terug zal komen.

DSV Multi-Channel Fulfilment als de stille motor achter uw succes

E-fulfilment draait niet om ons. Maar om u en uw klant. De meeste klanten zullen er geen idee van hebben dat u uw e-fulfilment hebt uitbesteed.

Het is onze taak om, op de achtergrond, uw relatie met uw klant en uw markt te versterken. Zo zijn wij de stille motor achter tal van succesvolle websites:

Weshop merken

Iedere webshop een winkel en iedere winkel een webshop

Toen wij in 1996 als de Nederlandse e-fulfilment pionier de eerste stap zette in e-commerce, was dat al vanuit de gedachte dat e-commerce niet meer en niet minder is dan een manier om te kunnen bestellen en communiceren. Maare wél met eigen kenmerken en eisen.

We voorspelden al aan het begin van deze eeuw dat in 2020 iedere webshop ook minimaal 1 fysieke winkel zou hebben en iedere fysieke winkel een webwinkel. Die voorspelling lijkt werkelijkheid te worden.

Waarom is dit belangrijk?

Het is belangrijk om uw e-fulfilment zó op te zetten en in te richten dat u all uw internet activiteiten naadloos kunt integreren met uw overige activiteiten. Multi-channel proof, zogezegd. Doet u dit niet, dan komt u later voor enorme uitdagingen en kosten te staan.

Daarom gaat ons e-fulfilment veel verder dan alleen logistiek. En werken we niet zogenaamde ‘strategische’ samen met andere partijen waardoor we camoufleren dat we u zelf niet alle nodige diensten kunnen bieden. Maar bieden wij u de optimale alles-onder-één-dak oplossing die nu al klaar is voor uw toekomst.