Kruimelpad DSV MCF > Webshop fulfilment

Waarom is webshop fulfilment belangrijk?

Een groot deel van webshop fulfilment speelt zich achter de schermen af. De meeste van uw klanten zullen zich helemaal niet afvragen of u alles zelf uitvoert of dat u het uitbesteedt. En toch is de kwaliteit van uw webshop fulfilment heel bepalend voor het succes van uw webshop.

Hoe uw klant uw webshop ervaart wordt grotendeels bepaald door de kwaliteit van uw fulfilment.

Webshop fulfilment is meer dan alleen logistiek

Webshop fulfilment gaat veel verder dan alleen de logistiek van uw webshop. Daarom is het ook belangrijk dat, als u uw fulfilment aanbieder selecteert, de fulfilment partij ook in uw hele order en service keten kan voorzien.

Een goed begin is het halve werk

Om uw webshop succesvol te maken, is het, naast de inrichting van uw webshop zelf, heel belangrijk om alle fulfilment processen goed in te richten.

Dit begint met het maken van de juiste keuzes. Dankzij onze ruim 20 jaar ervaring met webshop fulfilment, kennen wij het klappen van de zweep en kunnen wij u pro-actief adviseren met betrekking tot welke aspecten voor uw webshop van belang zijn.

Schaalbaarheid is troef

Het verloop van webshop bestellingen kan grillig zijn. Daarom is het belangrijk dat alle processen van de partij die uw webshop fulfilment verzorgt, flexibel en schaalbaar zijn. De logistieke doorlooptijd is daar een belangrijk onderdeel van, maar ook andere bottlenecks dienen zo veel mogelijk te worden voorkomen.

Biedt een naadloze webshop fulfilment keten

Iedere extra schakel in uw fulfilment keten vormt een potentieel risico voor zowel u als voor de tevredenheid van uw klant. Niet alleen omdat iedere extra schakel in uw keten u 20 à 30% efficiency verlies veroorzaakt. Maar ook omdat ze tot extra communicatie, doorlooptijd en controles leiden waardoor de tevredenheid van uw klant en daarmee uw retentie evenredig afnemen.

Uw merk is bij ons in goede handen

Met onze alles-onder-één-dak fulfilment oplossingen bent u er  van verzekerd dat uw webshop en merk ook in de order- en serviceketen blijft stralen. Daarom kiezen steeds meer merken voor fulfilment van DSV MCF.

Samen bouwen we aan uw succes en aan tevreden klanten.