Kruimelpad S&H > Voor wie > Business-to-Consumer fulfilment
Business-to-consumer fulfilment

Business-to-consumer fulfilment (B2C)

Het bedienen van B2C markten kent een geheel eigen dynamiek. Veel relatief kleine orders voor veel ‘onbekende’ klanten. Met een enorme verscheidenheid aan wensen, communicatie en uitleverbehoeften.

Dit alles maakt het winstgevend bedienen van B2C markten een flinke uitdaging. Eén waar weinig ruimte is voor kosten, fouten en miscommunicatie in uw business-to-consumer fulfilment keten.

Met onze wortels in de postorder wereld en als de Nederlandse pionier in e-fulfilment, weten wij als geen ander welke uitdagingen er op uw business-to-consumer fulfilment pad kunnen komen. Maar ook hoe u die kunt ombuigen in concurrentievoordeel en klantentrouw. Samen laten wij ook uw merk stralen!

Toepassingen

Onze veelzijdige business-to-consumer fulfilment oplossingen bieden uitkomst voor een breed scala aan business-to-consumer toepassingen die uw concept kunnen versterken.

Kijk hier hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Cases

Ook al is ieder business-to-business fulfilment project uniek, toch kan men ook van anderen leren. Daarom treft u hier enkele praktijkvoorbeelden aan van fulfilment oplossingen.

Lees hier waarin wij anderen merken ondersteunen

Testimonials

Goed business-to-business fulfilment is meer dan het uitleveren van bestellingen. Fulfilment is het iedere dag weer waarmaken van verwachtingen.

Lees hier reacties van onze klanten.