Kruimelpad DSV MCF > Voor wie > Business-to-Consumer fulfilment
Business-to-consumer fulfilment

Business-to-consumer fulfilment (B2C)

Het bedienen van de B2B markt – ook wel direct-to-consumer genoemd – kent een geheel eigen dynamiek. Meestal betekent dit immers veel relatief kleine orders, meestal voor ‘onbekende’ klanten. Met veel verschillende an wensen en behoeften.

Een flinke uitdaging

Dit alles maakt het met winst bedienen van de B2C markt een hele uitdaging. Een uitdaging die u maar heel weinig ruimte biedt voor onnodige kosten, fouten en miscommunicatie in uw business-to-consumer fulfilment keten.

Wij helpen u zelfs een flinke stap verder

Waarom zou u kiezen tussen welke markt u wel en niet bedient. Uw klant denkt immers meestal niet in B2B of B2C. Feitelijk gaat het om mens-tot-mens zaken doen, ongeacht het kanaal waarin uw klant zich op dat moment bevindt. Met onze fulfilment oplossingen hoeft u helemaal niet te kiezen. Wij bieden u de perfecte uitgangspositie om uw klanten multi-channel te bedienen.

Wij bieden u een uitstekende basis daarvoor

Onze wortels liggen in de postorder wereld> Dat is vanouds hét business-to-consumer kanaal. Ook waren wij al in 1996 dé Nederlandse pionier in e-fulfilment. Hierdoor weten wij als geen ander welke uitdagingen er op uw business-to-consumer fulfilment pad kunnen komen. Maar ook hoe u die kunt ombuigen om uw concurrenten voor te zijn en blijven. En om trouwe klanten te maken en houden. Samen met ons laten wij ook uw merk stralen!

B-to-C toepassingen

Onze veelzijdige business-to-consumer fulfilment oplossingen bieden uitkomst voor een breed scala aan direct-to-consumer toepassingen die uw concept kunnen versterken.

Kijk hier hoe wij u van dienst kunnen zijn.

B-to-C cases

Ook al is ieder business-to-business fulfilment project uniek, toch kan men ook van anderen leren. Daarom treft u hier enkele praktijkvoorbeelden aan van fulfilment oplossingen.

Lees hier waarin wij anderen merken ondersteunen

B-to-C testimonials

Goed business-to-business fulfilment is meer dan het uitleveren van bestellingen. Fulfilment is het iedere dag weer waarmaken van verwachtingen.

Lees hier reacties van onze klanten.