Kruimelpad DSV MCF > Voor wie > Business-to-business fulfilment
Business-to-business fulfilment

Business-to-business fulfilment (B2B)

Van oorsprong was business-to-business vooral gericht op de grootzakelijke markt en niet op de gewone zakelijke gebruiker. Hiervoor werden relatief grote orders – meestal per omdoos of volle pallet – uitgeleverd en in rekening gebracht aan u bekende afnemers.

Andere tijden en nieuwe behoeften

Inmiddels hebben veel aanbieders echter ook de kansen en noodzaak van een multi-channel aanpak ontdekt. Dit leidt tot hele nieuwe behoeften op het gebied van logistiek, het uitleveren van orders, de te voeren administratie en de wijze van communicatie met uw afnemers. Daarmee is de behoefte aan business-to-business fulfilment ontstaan.

Kunt u daarin meegaan?

Het belang van een goede, flexibele en betaalbare order en service keten is hierdoor alleen maar groter geworden. Omdat orders kleiner zijn, de afnemers wisselend en de orders ook nog eens snel moeten worden geleverd. Als marges dan ook nog eens onder druk komen te staan, dan volstaan bestaande oplossingen vaak niet meer.

S&H biedt u uitkomst

Wij zijn al ruim 20 jaar actief om onze klanten toekomst bestendig te maken en houden. Met ons fulfilment kunt u uw markt in haar volle breedte bedienen en zo uw business versterken en verder uitbouwen. Ook als de behoeften van uw markt veranderen. Met ons bent u nu al klaar voor de toekomst.

B-to-b toepassingen

Onze veelzijdige business-to-business fulfilment diensten bieden uitkomst via een breed scala aan op uw markt af te stemmen business-to-business fulfilment oplossingen.

Kijk hier hoe wij u van dienst kunnen zijn.

B-to-b cases

Ook al is ieder business-to-business fulfilment project uniek, toch kan men ook van anderen leren. Daarom treft u hier enkele voorbeelden aan van onze fulfilment oplossingen.

Lees hier waarin wij anderen merken ondersteunen

B-to-b testimonials

Goed business-to-business fulfilment is meer dan het uitleveren van bestellingen. Fulfilment is het iedere dag weer waarmaken van verwachtingen.

Lees hier reacties van onze klanten.