Kruimelpad S&H > Voor wie > Business-to-business fulfilment
Business-to-business fulfilment

Business-to-business fulfilment (B2B)

Van oorsprong was B2B uitsluitend gericht op grootzakelijke afnemers en niet op zakelijke eindgebruikers. Relatief grote orders werden – vaak in omdozen of op pallets – uitgeleverd en gefactureerd aan bekende afnemers.

Inmiddels hebben veel B2B-aanbieders echter ook de voordelen of noodzaak van een multi-channel aanpak ontdekt. Die verandering leidt tot nieuwe behoeften op het gebied van logistiek, orderafhandeling, administratie en communicatie. Kortom: de behoefte aan business-to-business fulfilment is ontstaan.

Het belang van een goede, flexibele en betaalbare order- en serviceketen is hierdoor alleen maar groter geworden. Met ons business-to-business fulfilment kunt u uw markt in haar volle breedte bedienen en zo uw businessmodel versterken en verder uitbouwen.

B-to-b toepassingen

Onze veelzijdige business-to-business fulfilment diensten bieden uitkomst via een breed scala aan op uw markt af te stemmen business-to-business fulfilment oplossingen.

Kijk hier hoe wij u van dienst kunnen zijn.

B-to-b cases

Ook al is ieder business-to-business fulfilment project uniek, toch kan men ook van anderen leren. Daarom treft u hier enkele praktijkvoorbeelden aan van fulfilment oplossingen.

Lees hier waarin wij anderen merken ondersteunen

B-to-b testimonials

Goed business-to-business fulfilment is meer dan het uitleveren van bestellingen. Fulfilment is het iedere dag weer waarmaken van verwachtingen.

Lees hier reacties van onze klanten.