Kruimelpad DSV MCF > Uw voordelen > IT-oplossingen

IT-oplossingen bepalen de kwaliteit van uw fulfilment

IT-oplossingen

De kwaliteit van uw IT-oplossingen is heel bepalend voor de snelheid en flexibiliteit waarmee u uw klanten kunt bedienen.

Uw IT-oplossingen bepalen hoe snel en betrouwbaar uw processen, uw order en service keten en uw rapportages zijn; dus feitelijk hoe goed uw fulfilment keten is.

Echte informatie: snel, juist en overal

Onze IT-oplossingen vormen één naadloos geheel, zodat alle benodigde informatie snel, juist en overal voorhanden is. Daarmee profiteert u bij ons van onze ervaring met het koppelen met vele honderden systemen.

Meer weten over onze IT-oplossingen?
Vraag het aan Ton.

Plug-and-Play IT-oplossingen bestaan niet

Plug-and-play klinkt heel mooi. Maar ervaring leert dat geen enkele web of multi-channel oplossing echt via plug-and-play tot stand komt. Daarvoor is het het belang van de kwaliteit van uw IT-oplossing te groot.

Ervaring met meer dan 1.000 interfaces
Wij versimpelen niet wat u nodig heeft, maar vragen én winnen graag uw vertrouwen. Met onze zeer ruime ervaring met meer dan 1.000 interfaces met grote en kleine systemen en vele, vele webshops en -applicaties, weten wij wat er nodig is om uw project feilloos in te richten en dagelijks goed te laten presteren.

Wij bieden u een oplossing op maat
Dat doen wij met hele betaalbare, naadloze oplossingen op maat, gebaseerd op ruim 20 jaar ervaring.

De opzet van ons systeem is zo flexibel dat u helpt om de beperkingen van bestaande systemen te omzeilen en duur en tijdrovend maatwerk te voorkomen.

De voordelen van onze IT-oplossingen

Wij baseren onze IT-oplossingen op ruim 20 jaar ervaring met multi-channel concepten. Daarom zijn ze betrouwbaar, flexibel en stabiel.

Maar ook innovatief
Ook het zoeken naar steeds betere, efficiënte toepassingen is een kernthema bij ons. Zo hebben wij, als pionier en koploper in multi-channel en e-fulfilment, al ruim 40 branche innovaties in Nederland geïntroduceerd.

Dit biedt u ook hele concrete voordelen
Onze IT-oplossingen bieden u concrete voordelen. Zoals onder andere:
• veel lagere IT-kosten;
• een zeer korte aanloop;
• naadloze koppeling van systemen;
• meer dan 400 data-integriteit controles;
• realtime verwerking en informatie;
• een gegarandeerde capaciteit.

U profiteert daarbij ook van onze ervaring met vele honderden implementaties.

Ons doel: tevreden klanten voor u

De kwaliteit van uw IT-oplossing heeft een grote invloed op hoe tevreden uw klanten zijn.

U heeft realtime informatie nodig
Omdat steeds meer contacten met uw afnemers via steeds wisselende koop en communicatie kanalen verlopen, dient uw IT-oplossing er voor te zorgen dat al uw data realtime is. Doet u dat niet, dan kost dat u geld én klanten. Iedere losse schakel tussen systemen kost u tot 15 à 20% verlies aan efficiency.

En een betaalbare, probleemloze integratie 
Daarom zijn onze IT-oplossingen veel meer dan het aan elkaar knopen van IT-processen. Omdat ze zo toegankelijk en flexibel zijn, vormen onze IT-oplossingen dé sleutel tot een betaalbare, probleemloze integratie van al uw processen.

U krijgt informatie, niet alleen data

Data leidt tot informatie. Maar niet vanzelf. Data krijgt pas waarde als het u die informatie verschaft die u nodig hebt om:
• vervolgstappen te (laten) initiëren;
• goede beslissingen te nemen;
• informatie aan derden te verstrekken;
• zaken te kunnen volgen en controleren.

Eén geïntegreerd database
Bij ons komt alle informatie vanuit één geïntegreerd database, zodat al uw gegevens naadloos op elkaar aansluiten en u overal en altijd over actuele informatie beschikt.

IT-oplossingen

Single-point-of-entry

Onze IT-oplossingen werken, waar mogelijk, op basis van één ingang per functie voor alle relevante informatie. Vanuit één database, waarin de informatie vanuit alle bronnen en applicaties kan worden ingezien of bewerkt.

Uw voordelen:
● minder bewerkingen;
● betere datakwaliteit;
● een daling in kosten;
● een daling in fouten.