Kruimelpad S&H > Uw voordelen > IT-oplossingen

IT-oplossingen bepalen de kwaliteit van uw dienstverlening

IT-oplossingen

De kwaliteit van uw IT-oplossingen is heel bepalend voor de snelheid en flexibiliteit waarmee u uw klanten kunt bedienen.

Uw IT-oplossingen bepalen de doorlooptijden, de kwaliteit en de betrouwbaarheid van uw processen, uw order- en serviceketen en uw informatievoorziening; dus van uw fulfilment keten.

Onze it-oplossingen bieden u echte informatie: snel, juist en overal

Daarom dienen al uw processen zó te zijn geïntegreerd, dat alle benodigde informatie snel, juist en overal voorhanden is.

Bij S&H profiteert u van onze ervaring met vele honderden systeemintegraties.

Ton Blom - COO bij S&H Product Fulfilment

Meer weten over onze IT-oplossingen?
Vraag het aan Ton.

Plug-and-Play IT-oplossingen

Plug-and-play klinkt mooi. Maar ervaring leert dat geen enkele web of multi-channel oplossing via een plug-and-play IT-verbinding tot stand komt. Daarvoor is het het belang van de kwaliteit van uw IT-oplossing te groot.

Ervaren
Wij versimpelen wat u nodig heeft niet, maar vragen én winnen graag uw vertrouwen. Met onze zeer ruime ervaring met meer dan 1.000 interfaces met grote en kleine systemen en vele, vele webshops en -applicaties, weten wij wat er nodig is om uw project feilloos te implementeren en dagelijks te laten presteren.

Oplossingen op maat
Dat doen wij met hele betaalbare, naadloze oplossingen op maat, gebaseerd op ca. 20 jaar ervaring met hoogwaardige multi-channel concepten. De flexibiliteit van ons systeem en onze interfaces helpt u om de beperkingen van bestaande ‘legacy’-systemen te omzeilen en  kostbaar en tijdrovend maatwerk te voorkomen.

Voordelen van onze IT-oplossingen

Wij baseren onze IT-oplossingen op ca. 20 jaar ervaring met multi-channel concepten. De betrouwbaarheid, flexibiliteit en stabiliteit van de oplossingen nemen daarbij een belangrijke rol in.

Innovatieve oplossingen
Maar ook het zoeken naar steeds betere, betaalbare en efficiënte toepassingen is een kernthema bij ons. Zo hebben wij, als pionier en koploper in multi-channel en e-fulfilment, al ruim 30 branche innovaties in Nederland geïntroduceerd.

Concrete voordelen
Onze IT-oplossingen bieden u concrete voordelen:
• lage aanloopkosten;
• een zeer korte implementatietijd;
• een naadloze integratie van systemen;
• meer dan 400 data-integriteit controles;
• realtime-processing en informatie;
• keiharde capaciteitsgaranties

U profiteert daarbij van onze ervaring met vele honderden systeemintegraties.

Klanttevredenheid

De kwaliteit van uw IT-oplossing heeft een grote invloed op de tevredenheid van uw klanten.

Realtime informatie
Omdat steeds meer contactmomenten met afnemers via meerdere, wisselende koop en communicatie kanalen verlopen, dienen IT-oplossingen er voor te zorgen dat al uw datastromen realtime geïntegreerd.

Voorkom efficiencylekken
Doet u dat niet, dan kost dat u geld én klanten. Iedere niet-geïntegreerde schakel tussen systemen kost u 15 à 20% efficiencyverlies.

Betaalbare, probleemloze integratie 
Daarom zijn onze IT-oplossingen veel meer dan een aaneenschakeling van IT-processen. Dankzij hun toegankelijkheid en flexibiliteit, vormen onze IT-oplossingen dé sleutel tot een betaalbare, probleemloze integratie van alle verschillende procesonderdelen.

U krijgt informatie, geen data

Data leidt tot informatie. Maar niet automatisch. Data krijgt pas waarde als u over die informatie kunt beschikken die u nodig hebt om:
• vervolgstappen te (laten) initiëren;
• beslissingen te nemen;
• informatie aan derden te verstrekken;
• zaken te kunnen volgen en controleren.

Eén geïntegreerd data-warehouse
Bij ons komt alle informatie vanuit één geïntegreerd data-warehouse, zodat alle gegevens naadloos op elkaar aansluiten en u overal en altijd over actuele informatie beschikt.

IT-oplossingen

Single-point-of-entry

Onze IT-oplossingen werken, waar mogelijk, op basis van één ingang per functie voor alle relevante informatie. Vanuit één database, waarin alle informatie vanuit verschillende bronnen en/of applicaties kan worden ingezien of bewerkt.

Uw voordelen:
● minder bewerkingen;
● betere datakwaliteit;
● een daling in kosten;
● een daling in fouten.