Kruimelpad DSV MCF > Uw voordelen

Passie

Het verschil van S&H zit vooral in ‘hoe’ wij uw fulfilment inregelen en aanpakken.

Wij gaan veel verder dan branchegenoten als het gaat om de implementatie, de begeleiding, de IT-oplossingen en het constant optimaliseren van uw processen.

Bij S&H krijgt u ons hart, niet alleen onze handen. Die passie, in combinatie met onze kennis en ervaring, garandeert u effectieve oplossingen die u op voorsprong brengen en houden. Wij laten uw merk stralen en zorgen dat u uw ambities waar kunt maken; nu en in de toekomst.

Alles-onder-één-dak

De grens tussen on- en offline vervaagt steeds verder. Uw afnemers willen zelf kiezen hoe, waar en wanneer men bij u koopt en contact met u onderhoud.

Onze alles-onder-één-dak oplossingen laten uw merk stralen; ongeacht welk verkoop- en communicatiekanaal uw klant verkiest.

Lees het hele artikel over onze alles-onder-één-dak oplossingen

Onze innovatiekracht

Sinds wij al in 1996 dé Nederlandse e-fulfilment pionier waren, hebben wij al ruim 40 branche innovaties op ons conto staan. En dit is nog maar het begin!

Innoveren is bij S&H geen doel op zich. Optimaliseren wel. Onze cultuur is er één van constante optimalisatie.

Zie hier een weergave van onze branche innovaties

Top servicelevels

De servicelevels van S&H gelden als benchmark op ons gebied. Een keuze voor S&H, is een keuze voor een in onze branche ongeëvenaarde kwaliteit.

Merken die zich geen zwakke schakels kunnen permitteren, kiezen voor S&H. Zodat hun merk ook in de order- en serviceketen straalt.

Lees hier verder over onze toonaangevende servicelevels

Implementatieplan

Een goed begin is het halve werk. En is cruciaal voor een goed verloop van uw activiteiten. Met onze implementatieondersteuning zorgen wij voor een succesvolle start van uw project. Wij doen dat conform PRINCE2, een international, bewezen projectmanagementmethodiek.

Lees hier verder over onze unieke implementatieondersteuning

IT-oplossingen

De kwaliteit van uw IT-oplossingen is heel bepalend voor de snelheid en flexibiliteit waarmee u uw klanten bedient. Het bepaalt uw doorlooptijden, de kwaliteit van uw keten en de betrouwbaarheid van informatie.

Bij ons is alle informatie daarom snel, juist en overal voorhanden.

Lees het hele artikel over onze IT-oplossingen

Projectmanagement

Ons projectmanagement is veel meer dan accountsupport. Het draait om het pro-actief beheren, coördineren en bewaken van uw activiteiten.

Ons projectmanagement is de verbindende schakel tussen u, uw klanten, uw leveranciers en S&H.

Lees het hele artikel over ons projectmanagement

Managementinformatie

Onze managementinformatie omvat veel meer dan data en rapportages. Het biedt u waardevolle informatie over ieder onderdeel van uw proces.

Het resultaat: inzichtelijke en realtime stuurinformatie zodat u gefundeerde beslissingen kunt nemen en uw businessmodel kunt optimaliseren.

Lees het hele artikel over managementinformatie

Kwaliteitsmanagement

Kwaliteit is een ruim begrip. Veel bedrijven zeggen zich op kwaliteit te onderscheiden, maar helaas leert de praktijk anders.

Als het om kwaliteitsmanagement gaat, laten wij niets aan het toeval over. Onze focus op kwaliteit is zelfs één van onze belangrijkste onderscheidende factoren.

Lees het hele artikel over ons kwaliteitsmanagement

Consultancy

Onze consultants staan dagelijks met beide benen in de praktijk. Zij kennen hierdoor de belangrijke verschillen tussen theorie en praktijk.

Wij delen onze hands-on ervaring met u, zodat u die zelf direct kunt toepassen in uw organisatie en zo concreet toepasbare resultaten boekt.

Lees het hele artikel over onze consultancy