Kruimelpad DSV MCF > Ton Blom

Ton Blom – directeur 

(werkzaam bij DSV MCF sinds 1996)

“Een flexibele standaard creëren voor onze klanten, kan alleen lukken met een onbedwingbare wil”.

Mijn ambitie is om kwalitatief gezien het beste te leveren wat de fulfilment branche te bieden heeft. Dit motiveert mij om, operationeel gezien, constant een stap verder te zijn dan onze concurrentie. Trendsetter te zijn en geen volgeling.

Om iedere dag het beste te bieden op het gebied van fulfilment moet op operationeel gebied alles tot in de finesses geregeld zijn. Afspraken met leveranciers, gemotiveerd personeel en een stabiel software systeem.

Als eindverantwoordelijke voor al deze onderdelen,  ben ik constant bezig met het optimaliseren van ons aanbod in multi-channel fulfilment. De wereld om ons heen veranderd namelijk razendsnel, de mogelijkheden bij fulfilment volgen in een zelfde tempo. Ik heb meer ideeën dan tijd, dus alleen de beste ideeën krijgen een vervolg.

Om alle processen als een geoliede machine te laten verlopen, vereist commitment, discipline en een uiterste inspanning. Daardoor kunnen wij als DSV MCF de lat steeds hoger leggen.

Omdat ieder project bij ons een stuk maatwerk is, hanteren wij diverse kwaliteitmethodieken. Zelf hanteer ik zelf het liefst  het beste van diverse methodieken, al naargelang uw businesscase daarom vraagt.

“Making your life easy is the most difficult thing”

Contactgegevens:

Logistic Boulevard 1
4791 VC  Moerdijk

Postbus 6070
4780 LZ  Moerdijk

T: +31 (0)168 385 656
E: t.blom@s-h.nl
L: Ton Blom