Kruimelpad DSV MCF > Programmeur

Wij hebben een vacature voor een ervaren

Programmeur

(fulltime)

 

Over de functie én de uitdaging van Programmeur

Je belangrijkste taak is het vinden en ontwikkelen van praktische ICT-oplossingen binnen een grote diversiteit aan Projecten. Je werkt hoofdzakelijk met Visual Studio, in de talen VB.NET en/of C#.

Na grondig onderzoek, een gedegen functioneel ontwerp, commitment met een breed draagvlak en vol enthousiasme zijn wij met een groep ICT-ers inmiddels volop bezig met de implementatie van een nieuw ERP pakket. Naast een gedegen basis helpt dit pakket ons ook om in de toekomst zinvolle en toepasbare oplossingen te bieden aan onze klanten zoals Heineken, De Persgroep en Weight Watchers. Kortom, uitdagingen en inhoudelijk werk wat er toe doet! Maar ook leuk, met een goed team aan collega’s!

Wie wij zoeken

Een topteam is meer waard dan een top idee. Daarom vormt personeel een belangrijke factor in het succes van ons fulfilment concept. DSV MCF focust sterk op het garanderen van welzijn, continuïteit en vooruitgang. Dat merk je direct als je bij DSV MCF over de vloer komt. Aan de sfeer, maar ook aan ons extreem lage ziekteverzuim en verloop. Dat houden we graag zo.

Van jou verwachten wij dat je een positieve en waardevolle bijdrage willen leveren aan een gezond en plezierig DSV MCF. Dat creëert rechten, maar schept ook verplichtingen. Daarom besteden we veel tijd aan het inwerken, ontwikkelen en begeleiden van onze medewerkers. Kortom: bij DSV MCF tel jijzelf net zo hard mee als je werk. Competentiemanagement speelt een belangrijke rol bij ons, ook op functieniveau. Er is volop aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en welzijn. De focus ligt bij ons op het beste uit mensen halen en ze daarin ondersteunen en stimuleren. Een persoonlijk ontwikkelingsplan ligt daaraan ten grondslag.

Functie-eisen

Als juiste kandidaat heb je bij voorkeur ervaring met MS Visual Studio en heb je kennis van Microsoft SQL Server, MS-Access, HTML, XML en webprogrammering. Ervaring met Progress OpenEdge en logistieke kennis is een pré. Je kunt zelfstandig werken in team verband, komt regelmatig met ideeën en krijgt energie van het creëren van toepasbare oplossingen. Verder beschik je over een grote mate van accuratesse, analytisch denkvermogen, ben je resultaat gericht en heb je HBO werk-, en denkniveau.

Wat biedt DSV Multi-Channel Fulfilment jou?

DSV MCF biedt je een leuke en afwisselende baan, met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in een moderne werkomgeving, een prima salaris, reiskostenvergoeding, prestatietoeslag en winstdeling.

Solliciteren op de functie van Programmeur

Wil jij samen met jouw leidinggevende periodiek kijken hoe jij je ontwikkelt, welke successen je daarin behaald hebt of waar extra aandacht nodig is, en herken jij je in dit profiel? Solliciteer dan door je CV en motivatie brief te sturen naar sollicitatie@s-h.nl.

Bekijk ook onze bedrijfsfilm eens om een totaalbeeld te krijgen van onze werkzaamheden.