Kruimelpad DSV MCF > Over ons > MVO-beleid

Ook maatschappelijk nemen wij onze verantwoordelijkheid

Ons MVO-beleid

Bij DSV MCF is het nemen van verantwoordelijkheid iets vanzelfsprekends. Zakelijk, maar juist ook maatschappelijk. Daartoe laten wij ons ondermeer inspireren door internationale richtlijnen van ISO 26000, maar vooral door onze intrensieke drive om voluit maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

CO²-neutraal
DSV MCF was de eerste in de fulfilmentbranche die het ISO 14001:2004 en 2015-certificaat behaalde en onze klanten CO²-neutraal vervoer aanbood.

MVO-beleid op basis van heldere keuzes
Ook in onze keuzes ten aanzien van materialen, technologie en investeringen houdt DSV MCF rekening met het milieu zonder concessies te doen aan de belangen van onze klanten en de totale kosten. Zo reduceren wij, waar mogelijk, de effecten van onze activiteiten op het milieu.

Oog voor de mens
Vanzelfsprekend stimuleert DSV MCF ook haar medewerkers om met kennis en toewijding te voldoen aan interne en externe milieurichtlijnen. Onze milieudoelstellingen, beleidsplannen en procedures worden periodiek geactualiseerd.

Oog voor de wereld
DSV MCF ziet de omgang met en zorg voor onze medemensen en belanghebbenden, als een kernonderdeel van het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vanuit die visie steunt en ondersteunt DSV MCF wereldwijd tal van initiatieven.

Duurzame relaties
Onze relaties, onderlinge verhoudingen, operationele keuzes, uitgaven en winstbestemmingen staan allen in het teken van goed rentmeesterschap. Op die wijze draagt DSV MCF voluit en actief bij aan het welzijn van onze stakeholders én de leefbaarheid van onze wereld.