Kruimelpad S&H > Over ons

Onze passie

Als je bij S&H binnen stapt, voel je het meteen: hier leeft iets! Op kantoor, in het magazijn en op de uitvoerende afdelingen. Bij S&H krijgt u niet alleen onze ‘handen’ maar ook ons hart.

Wij beseffen dat onze fulfilment diensten een belangrijke schakel vormen in de merkbeleving en het succes van onze klanten. Daarom is een 8 niet goed genoeg voor ons. Het is onze passie om te excelleren in ons vak:

Topprestaties

Vanuit die passie zetten wij als team constant topprestaties neer.

Wij gaan en staan voor een 9+ ervaring voor u en uw klanten. Zo bieden wij u een solide basis die u in staat stelt om u positief te onderscheiden in uw markten. Dat uw merk uitblinkt, nu en in de toekomst. Uw toekomst is immers ook onze toekomst.

Klaar voor de toekomst

De behoeften en het gedrag van uw klanten veranderen constant. Wat vandaag voldoet, is morgen achterhaald. Wij zien het als onze taak om er voor te zorgen dat u daar klaar voor bent en hier naadloos op in kunt spelen.

Prachtige klanten

Vraag een S&H medewerker waar hij of zij het meest trots is bij S&H, dan is dat niet S&H zelf (ook al is de anoniem gemeten personeels-tevredenheid, zelfs in deze roerige jaren, een 8,9!).
Nee, dat zijn de klanten waar we voor werken!

De dolfijn

De dolfijn is niet toevallig ons symbool. Net als de dolfijn, wordt S&H erkend als een betrouwbare, dynamische begeleider die al velen heeft geïnspireerd door haar enthousiasme, snelheid en coördinatievermogen.