Kruimelpad S&H > Kennis portaal > Veelgestelde vragen > Webshop ontwikkelen

Kan S&H mij helpen bij de ontwikkeling van mijn webshop?

Dankzij het feit dat wij al sinds 1996 webshop fulfilment verzorgen, hebben wij een schat aan kennis en ervaring als het gaat om de eisen die aan uw weboplossing gesteld worden.

Die eisen variëren sterk, al naar gelang uw markt, doelgroep en assortimentsbreedte. Zo zijn de eisen die aan een consumenten webshop gesteld worden anders dan een business-to-business of interne webapplicatie.

Welke software heb ik nodig voor mijn webshop?

Uiteraard is de keuze van uw software een hele belangrijke. Het is onze ervaring dat de keuze voor het juiste pakket in de praktijk (te) vaak niet op basis van de eisen, maar op basis van emotie en niet-objectieve adviezen wordt genomen. Waardoor u met een webshop zit die óf veel te veel óf veel te weinig kan.

Onze experts hebben al tientallen weboplossingen ontwikkeld of daarin bemiddeld. Samen met u kijken wij naar de functionele eisen van uw website. Zowel qua omvang als gebruikerservaring en functionaliteit. Hierbij wordt een duidelijk onderscheid gemaakt tussen ‘must-haves’ en ‘nice-to-haves’.

Vervolgens kan worden bepaald welke functies daadwerkelijk in de software moet zijn ingebouwd en in welke zaken kunnen worden voorzien middels externe, realtime koppelingen. In de praktijk blijkt dat onze input en adviezen u veel tijd en geld kan schelen.

Wij helpen u graag bij het komen tot een webshop die voorziet in uw specifieke behoeften. Ook helpen wij u met het opzetten en implementeren van de juiste koppelingen tussen alle betrokken systemen.