Kruimelpad DSV MCF > Het DSV MCF Team > Werken bij DSV Multi-Channel Fulfilment

Ons topteam is goud waard!

Een topteam is meer waard dan een top idee.

Daarom vormt personeel een belangrijke factor in het succes van ons fulfilment concept.

Welzijn, continuïteit en vooruitgang
DSV MCF focust sterk op het garanderen van welzijn, continuïteit en vooruitgang. Dat merk je direct als je bij DSV MCF over de vloer komt. Aan de sfeer, maar ook aan ons extreem lage ziekteverzuim en verloop. Dat houden we graag zo.

Van onze medewerkers verwachten wij dat ze een positieve en waardevolle bijdrage willen leveren aan een gezond en plezierig DSV MCF. Dat creëert rechten, maar schept ook verplichtingen. Daarom besteden we veel tijd aan het inwerken, ontwikkelen en begeleiden van onze medewerkers.

Kortom: bij DSV MCF tel jijzelf net zo hard mee als je werk.

Het beste uit mensen halen

Competentiemanagement speelt een belangrijke rol bij ons, ook op functieniveau. Er is volop aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en welzijn.

De focus ligt bij ons op het beste uit mensen halen en ze daarin ondersteunen en stimuleren. Een persoonlijk ontwikkelingsplan ligt daaraan ten grondslag.

Samen met jouw leidinggevende wordt periodiek gekeken hoe jij je ontwikkeld, welke successen daarin behaald zijn en waar extra aandacht nodig is.

Onze kerncompetenties

Bij DSV MCF sta je er nooit alleen voor. Bij DSV MCF mag je van jouw collega’s verwachten dat iedereen het hebben en  ontwikkelen van de volgende kerncompetenties nastreeft:

  • DSV MCF-breed denken
  • een proactieve houding
  • probleemeigenaarschap
  • het nakomen van afspraken
  • tastbare commitment

Daar mogen jullie elkaar op aanspreken.