Kruimelpad DSV MCF > Het DSV MCF Team > Erecode

DE DSV MCF ERECODE

 
Je werkhouding kies je zelf
Je kiest zelf hoe en met welke houding jij je werk doet. Jij hebt je immers vrijwillig verbonden om een positief en waardevol verschil te maken binnen DSV MCF. Werken bij DSV MCF creëert rechten, maar schept ook verplichtingen.

Lever jouw Waardevol Eindproduct
Iedere functie en medewerker heeft een Waardevol Eindproduct: de unieke bijdrage die DSV MCF zou missen als jij er niet zou zijn. Borg de levering daarvan; het eindresultaat en niet de inspanning telt als maatstaf voor het beoordelen van jouw prestaties.

Jij bent DSV MCF
Jouw doen en laten heeft invloed op hoe de buitenwereld over DSV MCF denkt. Daarmee beïnvloed je direct het bedrijfsresultaat van DSV MCF. Neem jouw verantwoordelijkheid daarin en vertegenwoordig DSV MCF met trots.

Ons mission-statement als leidraad
De normen en waarden van DSV MCF, zoals samengevat in onze mission-statement, bieden de beste garanties voor een gezond DSV MCF met toekomst voor ons allemaal.

Respect is de basis voor samenwerking
Respect voor elkaars tijd, werk en gevoelens vormt de belangrijkste basis voor collegialiteit, samenwerking en onderling vertrouwen. Behandel anderen zoals je zelf behandeld wil worden.

Integriteit vormt de basis van DSV MCF
Heb de moed om jezelf en anderen er op te wijzen als iets volgens jou niet juist is.

Afspraak is afspraak
Mensen moeten op je kunnen rekenen. Kom gemaakte afspraken na.

Streef naar verbetering van DSV MCF en jezelf
Het veiligstellen van de gezamenlijke toekomst vraagt om constante optimalisatie van onze fulfilment diensten. Durf initiatieven te nemen, jezelf te ontwikkelen en sta er voor open om van fouten te leren.

Communicatie kent een verificatieplicht
Communicatie is pas geslaagd als de ontvanger exact begrijpt wat je bedoelt. Communiceer direct, helder, eerlijk en zonder vooroordeel en controleer nadrukkelijk of je juist begrepen bent.

Denk in oplossingen, niet in problemen
Problemen vragen om een oplossing, niet een schuldige. Als je denkt een mogelijk probleem op te merken, onderneem dan, als dat logisch is, actie en wacht niet af of een ander dat doet.