Kruimelpad S&H > Fulfilment diensten > Klantenservice

Verlaag uw klantenservice kosten met 50 tot 80%!

Klantenservice

Klantenservice hoort bij het uitleveren van goederen. Maar dat wil niet zeggen dat u de hoeveel klantenservicecontacten niet sterk kunt beïnvloeden.

Minder en beter klantcontact

Dankzij onze werkwijze brengen wij het gemiddeld aantal klantenservicecontacten terug van 2,7 contacten per vraag naar 1,03. Dat alleen al scheelt u 62% klantcontact. Hierdoor nemen uw kosten sterk af. Tel uit uw winst!

Verhoogde klanttevredenheid

Nóg belangrijker is het effect op de tevredenheid van uw klanten. Een groot onderzoek van SQM heeft uitgewezen dat de klanttevredenheid 15% daalt voor iedere keer dat de klant contact over iets moet opnemen.

Versterkte merkbeleving

Onze combinatie van de snelheid en de kwaliteit van de contactmomenten met onze klantenservicemedewerkers zorgen er voor dat uw klantenservice activiteiten uw merkbeleving maximaal versterken. Zo bieden wij u een waardevol extra concurrentievoordeel.

Enorme betrokkenheid

Vraag onze klanten naar ons onderscheid en u hoort steevast: “Hun enorme betrokkenheid en hun vaste bezetting”. Bij ons treft u geen wisselende groep studenten en parttimers maar een goed ingewerkt team van vaste krachten die veelal al jaren bij ons werken en alle ‘kneepjes van het vak’ kennen.

Erik Biemans - CRM bij S&H Product Fulfilment

Meer weten over het uitbesteden van uw klantenservice?
Vraag het aan Erik.

Erik en zijn top team van 35 betrokken agents denken graag mee hoe ook uw klantenservice naar een hoger niveau kan worden gebracht.

Voorkomen in plaats van genezen

U kunt het aantal klantenservicecontacten sterk beïnvloeden. Dat bewijzen wij iedere dag.

First-time fix
67% van alle klantenservicecontacten zijn te voorkomen door vragen in één keer af te handelen. Doordat onze klantenservice medewerk(st)ers realtime inzicht hebben in alle onderdelen van de orderketen, kunnen wij uw klantencontact in 1 keer afronden.

Dit scheelt u veel tijd en geld.

Klantenservice

Bespaar 50% tot 80%

Ons unieke Single Point of Entry software zorgt ervoor dat onze klantenservice, altijd en overal, realtime over alle benodigde informatie beschikt om uw klanten snel en adequaat van dienst te zijn. 

Dit kan u tot 80% besparen op uw klantenservice, doordat de meeste vragen in 1 keer kunnen worden afgehandeld en u, dankzij onze input, pro-actief kunt reageren naar uw klanten.