Kruimelpad S&H > Fulfilment diensten > Financieel fulfilment

Bespaar fors op uw financieel fulfilment

Financieel Fulfilment

Financieel fulfilment is wellicht het meest onderschatte fulfilment onderdeel van zowel e-commerce als multi- en omnichannel marktmodellen.

Financieel fulfilment met volop betaalopties

Online betaalopties hebben weliswaar tot nieuwe, geautomatiseerde geldstromen geleid, maar ná ontvangst van uw online geldstromen dient u, net als in de ‘oude economie’ nog steeds uw financiële administratie te voeren.
Er bestaan ook nog tal van offline betaalwijzen en lopen de verschillende betaalwijzen steeds vaker in elkaar over. Uw financiële administratie wordt hierdoor alleen maar complexer en arbeidsintensiever.

Besparing

Ons financieel fulfilment richt zich op het optimaal inrichten van uw financiële huishouding. Dankzij onze unieke, geautomatiseerde financieel fulfilment oplossingen, is uw in- en uitgaande betaalverkeer maximaal gedigitaliseerd en zijn uw geldstromen één-op-één gekoppeld aan uw informatiestromen.

Hierdoor zijn er veel minder administratieve handelingen nodig, nemen foutkansen af en kunnen de kosten voor de uitvoering, het beheer en de controles van uw financiële administratie met een factor 5 tot 10 omlaag. Terwijl u op elk gewenst moment een actueel en betrouwbaar inzicht hebt in uw gehele betalingsverkeer.

Meer weten over hoe ons financieel fulfilment u veel tijd en geld kan besparen?
Vraag het aan Kees.

Online en offline

Steeds meer klanten kopen multi-channel, waardoor online en offline betaalverkeer in elkaar overloopt.

Naadloze aansluiting
Ons financieel fulfilment zorgt voor een naadloze aansluiting tussen al uw on- en offline geldstromen en uw financiële administratie. Zo weet u, financieel gezien, altijd precies hoe u er voor staat.

Waarom uitbesteden aan S&H?

• Bespaar tot 90% op uw financieel beheer.
• Een (C)PSP dekt niet het hele proces.
• Een naadloze aansluiting tussen uw cashflow, verkoop-  en voorraadadministratie.
• Kant-en-klare fiscale aangiften.
• Geldstroom- en debiteurenbewaking.
• De uitgebreide internationale betaaloplossingen.
• Zeer snelle terugbetaling.

Meer dan alleen geldstromen

Financieel fulfilment bevat bij ons veel meer dan ‘alleen maar’ het faciliteren van geldstromen.

Multi-channel
Wij bieden u een complete, multi-channel oplossing inclusief de onderliggende financiële administratie en de reconciliatie daarvan met uw verkoop- en voorraadadministratie.

Financiële rapportages
Uiteraard verzorgen wij voor u alle bijbehorende financiële rapportages, controles en vervolgacties zoals aanmaningen, terugbetalingen, enz.  Een Payment Service Provider (PSP) kan dit niet voor u verzorgen.

Samenwerkingsverbanden

Businessmodellen bestaan steeds meer uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende bedrijfsonderdelen en/of externe partijen.

Helder inzicht
Via rapportages verschaffen wij alle betrokken partijen helder inzicht in hún deel van de keten. En zorgen er voor dat alle geldstromen, provisies, BTW en terugbetalingen met de juiste partijen worden verrekend.

Coördinatiecentrum
Zo vormt ons financieel fulfilment het financiële coördinatiecentrum van uw samenwerkings-verbanden.

Financieel fulfilment schema

Méér dan een PSP

Een Payment Service Provider biedt u een betaaloplossing.

Daarna dient u echter nog de ontvangen geldstromen in uw administratie te verwerken, af te letteren en te koppelen aan uw omzet-, order- en voorraadadministratie.