Kruimelpad S&H > Fulfilment diensten > Distributie

Distributie met keuzevrijheid in aflevermoment en -locatie

Distributie

Keuzevrijheid in aflevermoment en -locatie, is een belangrijke voorwaarde voor de klantvriendelijkheid van de distributie oplossing die u uw afnemers biedt. Tegelijkertijd vormt distributie een groot deel van uw totaalkosten.

Flexibele distributie opties

Daarom biedt ons fulfilment u flexibele distributie opties in combinatie met sluitende communicatie stromen.

Perfecte communicatie

Ook de communicatie rondom uw verzendingen is bij ons perfect geregeld. Onze naadloze communicatie rondom zendingen zorgt ervoor dat uw klant weet waar hij aan toe is.

Ton Blom - COO bij S&H Product Fulfilment

Meer weten over onze distributie opties?
Vraag het aan Ton.

Belofte maakt schuld

Verkopende partijen elkaar af te troeven en beloven steeds kortere doorlooptijden. ’s Avonds bestellen, de volgende dag in huis lijkt de norm te worden; op papier ten minste.

Betrouwbaarheid is belangrijker dan snelheid
De praktijk leert echter anders: ca. 80% van alle aanbieders komen hun beloften niet na. Terwijl voor uw klanten betrouwbaarheid en keuzevrijheid qua leverdatum veel belangrijker is dan de snelheid.

Klantenwensen
Klantenwensen aangaande distributie kunnen per doelgroep verschillen. Om te bepalen welke leveringsopties uw businessmodel écht versterken, is het dus zaak om goed naar uw doelgroep te kijken Om vervolgens  uit ons pallet aan distributie opties de juiste opties voor uw doelgroep te kiezen die qua flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid aansluiten bij de verwachtingen van uw klant en die, waar mogelijk, te overtreffen.

Zoveel mensen, zoveel wensen

Keuzevrijheid in aflevermoment en -locatie is een belangrijk onderdeel van uw dienstverlening aan uw klanten. Daarom bieden wij u post en pakket oplossingen op maat; afgestemd op uw product, uw doelgroep en uw specifieke distributie wensen.

Nationale en internationale
Nationaal of internationaal: via ons netwerk aan vervoerders  zorgen wij dat uw klanten uw leveringen – al dan niet met aanvullende diensten – conform afspraak ontvangen. U profiteert daarbij van onze inkoopkracht, naadloze interfaces en kennis van de verschillende distributiemarkten.

Vergroot uw klantentevredenheid
Met onze vervoersoplossingen bent u er van verzekerd dat uw post, pakketten en pallets hun bestemming zo efficiënt en betrouwbaar mogelijk bereiken, waar ook ter wereld. Onze opties besparen u kosten en vergroot uw klantentevredenheid.

Distributie

CO² – neutraal

Waar mogelijk verzenden wij uw zendingen CO²-neutraal.

Zo wordt iedereen beter van onze vervoersoplossingen.