Kruimelpad S&H > Fulfilment diensten

Alle fulfilment diensten onder 1 dak

Met de opkomst van multi-channel businessmodellen, omvat de fulfilment keten steeds meer fulfilment diensten.

Feitelijk omvat fulfilment de hele order- en serviceketen. Daarom wordt het steeds belangrijker dat fulfilment diensten één naadloos geheel vormen. Iedere extra schakel in die keten leidt tot extra foutkansen, vertraging en miscommunicatie.

Het borgen van uw merkbeleving qua fulfilment diensten, stelt hoge eisen aan het fulfilment proces en aan uw fulfilment partner. Daarom bieden wij u, als enige in Nederland, alle multi-channel fulfilment diensten onder 1 dak. Zónder zwakke schakels.

Opslag en warehousing

Met 10.000 palletplaatsen en 40.000 legbordlocaties hebben wij alles in huis om uw voorraad op te slaan en actief te beheren.

Ons voorraadbeheer gaat echter veel verder: wij helpen u om uw voorraad te optimaliseren, uw servicegraad te verhogen en uw voorraadkosten te verlagen.

Lees het hele artikel over opslag en warehousing

Fulfilment diensten: opslag en voorraadbeheer

Financieel Fulfilment

Ons financieel fulfilment bevat meer dan ‘alleen’ het faciliteren van geldstromen.

Wij bieden een complete multi-channel oplossing. Inclusief de onderliggende financiële administratie en de reconciliatie daarvan met uw verkoop- en voorraadadministratie. Zowel voor uw online als offline betalingsverkeer.

Lees het hele artikel over financieel fulfilment

Fulfilment diensten: financieel fulfilment

E-fulfilment

E-fulfilment kent voor ons geen geheimen. Al in 1996 waren wij dé Nederlandse e-fulfilment pionier. Die kennis en ervaring biedt u veel voordelen.

Met onze e-fulfilment oplossingen bedient u uw klanten snel, effectief en betrouwbaar, zodat zij graag bij u terugkomen.

Lees het hele artikel over e-fulfilment

Fulfilment diensten: e-fulfilment

Responseverwerking

Keuzevrijheid is belangrijk voor de moderne klant. Aankopen geschieden steeds meer multi-channel. Meer responseverwerking opties betekent meer omzet.

Daarom hebben wij -als enige Nederlandse fulfilment aanbieder- alle multi-channel responseverwerking opties zelf in huis.

Lees het hele artikel over responseverwerking

Fulfilment dienste: responseverwerking

Productfulfilment

Productfulfilment bepaalt de kwaliteit, juistheid en tijdigheid van uw uitleveringen. Dus, voor een belangrijk deel, hoe uw afnemers u beoordelen.

Kunt u zich in dit deel van het orderproces geen enkele fout veroorloven? Verhoog met ons productfulfilment zowel uw klanttevredenheid als uw rendement.

Lees het hele artikel over productfulfilment

Fulfilment diensten: productfulfilment

Distributie

Keuzevrijheid in aflevermoment en -locatie, is een belangrijke voorwaarde voor succes. Tegelijkertijd vormt distributie een groot deel van uw totaalkosten.

Wij bieden u flexibele distributie opties met sluitende communicatie stromen.

Lees het hele artikel over distributie

Fulfilment diensten: distributie

Klantenservice

Wie goederen uitlevert, kan klantenservice vragen verwachten. Maar de hoeveelheid klantenservice en of die tot klanttevredenheid leidt, is beïnvloedbaar.

Daarom bieden wij u, naast alle multi-channel en meertalige klantenservice opties, top servicelevels qua snelheid en kwaliteit van beantwoorden.

Lees het hele artikel over klantenservice

Fulfilment diensten: klantenservice

Retourverwerking

De snelheid en kwaliteit van uw retourverwerking is heel bepalend voor uw klantentevredenheid. 93% van de klanten zegt, na een te trage of slordige retourverwerking, niet meer bij een bedrijf te zullen kopen.

Onze fulfilment oplossing garandeert u dat retouren en terugbetalingen binnen 1 dag verwerkt en afgehandeld zijn.

Lees het hele artikel over retourverwerking

Fulfilment diensten: retourverwerking

Ketenregie

Onderzoek toont aan dat slechte ketenregie bedrijven miljoenen Euro’s kost. Terwijl multi-channel businessmodellen hoge eisen stellen aan uw ketenregie.

Met onze ketenregie en fulfilment kennis kunt u uw order- en serviceketen sterker, efficiënter en winstgevender maken.

Lees het hele artikel over ketenregie

Fulfilment diensten: ketenregie