Kruimelpad S&H > Fulfilment diensten

Alle fulfilment diensten onder 1 dak

Om multi-channel business modellen goed te kunnen bedienen, omvat de fulfilment keten steeds meer fulfilment diensten.

Fulfilment omvat feitelijk de hele order- en serviceketen. Daarom is het belangrijk dat uw fulfilment diensten één naadloos geheel vormen. Iedere extra schakel in die keten leidt tot extra foutkansen, vertraging en miscommunicatie.

Het borgen van uw merkbeleving qua fulfilment diensten, stelt hoge eisen aan het fulfilment proces en aan uw fulfilment partner. Daarom bieden wij u, als enige in Nederland, alle multi-channel fulfilment diensten onder 1 dak. Zónder zwakke schakels.

Opslag en warehousing

Met 10.000 palletplaatsen en 40.000 legbordlocaties hebben wij alles in huis om uw voorraad op te slaan en actief te beheren.

Ons voorraadbeheer gaat echter veel verder: wij helpen u om uw voorraad te optimaliseren, uw servicegraad te verhogen en uw voorraadkosten te verlagen.

Lees het hele artikel over opslag en warehousing

Fulfilment diensten: opslag en voorraadbeheer

E-fulfilment

E-fulfilment kent voor ons geen geheimen. Al in 1996 waren wij dé Nederlandse e-fulfilment pionier. Die kennis en ervaring biedt u veel voordelen.

Met onze e-fulfilment oplossingen bedient u uw klanten snel, effectief en betrouwbaar, zodat zij graag bij u terugkomen.

Lees het hele artikel over e-fulfilment

Fulfilment diensten: e-fulfilment

Productfulfilment

Productfulfilment bepaalt de kwaliteit, juistheid en tijdigheid van uw uitleveringen. Dus, voor een belangrijk deel, hoe uw afnemers u beoordelen.

Kunt u zich in dit deel van het orderproces geen enkele fout veroorloven? Verhoog met ons productfulfilment zowel uw klanttevredenheid als uw rendement.

Lees het hele artikel over productfulfilment

Fulfilment diensten: productfulfilment

Distributie

Keuzevrijheid in aflevermoment en -locatie, is een belangrijke voorwaarde voor succes. Tegelijkertijd vormt distributie een groot deel van uw totaalkosten.

Wij bieden u flexibele distributie opties met sluitende communicatie stromen.

Lees het hele artikel over distributie

Fulfilment diensten: distributie

Retourverwerking

De snelheid en kwaliteit van uw retourverwerking is heel bepalend voor uw klantentevredenheid. 93% van de klanten zegt, na een te trage of slordige retourverwerking, niet meer bij een bedrijf te zullen kopen.

Onze fulfilment oplossing garandeert u dat retouren en terugbetalingen binnen 1 dag verwerkt en afgehandeld zijn.

Lees het hele artikel over retourverwerking

Fulfilment diensten: retourverwerking

Projectmanagement

Ons projectmanagement is veel meer dan accountsupport. Het draait om het pro-actief beheren, coördineren en bewaken van uw activiteiten.

Ons projectmanagement is de verbindende schakel tussen u, uw klanten, uw leveranciers en S&H.

Lees het hele artikel over ons projectmanagement

Fulfilment diensten: ketenregie