Kruimelpad DSV MCF > Fulfillment > Financieel fulfilment > Geldstromen Financieel Fulfilment

Multi-channel geldstromen

Koop- en communicatie kanalen leiden ook tot multi-channel betaalvarianten en geldstromen. Elk met hun eigen data, afhandelingwijze, doorlooptijden en kosten. Ditzelfde geldt voor internationaal betalingsverkeer.

Wisselende betaalvoorkeuren
Uw klant kan per bestelmoment een andere betaalvoorkeur hebben. En hij iets online willen bestellen, maar in de winkel afhalen en betalen, of online bestellen en offline retourneren.

Naadloze aansluiting
De complexiteit en bewerkelijkheid van het betaalverkeer is daarmee enorm toegenomen. Wij bieden uitkomst daarin: Wij verwerken, beheren, rapporteren en alle  verschillende online en offline geldstromen en volgen die, waar nodig, namens u op. Ook zorgen wij voor een naadloze aansluiting daarvan op uw verkoop- en voorraadadministratie.

Betaalvarianten

Bij DSV MCF kunt u op dit moment uit meer dan 20 betaalwijzen kiezen:

● Betaling vooraf via iDeal, creditcard, enz.           ● Pinnen-aan-de-deur
● (Eenmalige) machtiging vooraf           ● Remboursleveringen
● (Eenmalige) machtiging achteraf           ● Abonnementbetalingen
● Betaling via creditcard           ● Betaling in termijnen
● Betaling op rekening           ● Levering op krediet
● Betaling middels spaarpunten e.d.           ● Internationale betaalopties

Uw geld is binnen. En dan?

Bedragen vanuit uw Payment Service Provider (PSP) ontvangt u als totaalbedrag. Feitelijk vervult een PSP administratief gezien slechts de functie van postbode. Het te ontvangen totaalbedrag dient door u nog te worden herleiden naar de individuele klanten, orders, uitleveringen en landen.

De input van de PSP voorziet u echter niet van alle benodigde details om uw financiële administratie sluitend te krijgen. Met onze financieel fulfilment worden u geldstromen een sluitend, controleerbaar en inzichtelijk administratief proces.

Terugbetalingen

Net als bij een kassabetaling in de winkel, zijn de betaalgegevens van bijvoorbeeld een iDeal of online creditcard transactie niet beschikbaar binnen uw financiële administratie.

Bij (gedeeltelijke) creditering en/of terugbetalingen leidt dit tot heel veel werk voor u om die gegevens te achterhalen. U beschikt immers niet over de specifieke  rekeningdetails van uw klant. Wij beschikken over een geautomatiseerd herleidingsproces die uw terugbetalingen snel en sluitend voor u verwerkt.

Eén sluitend geheel

Alle inkomende en uitgaande geldstromen, inclusief kosten en provisies, worden dagelijks afgeletterd en overzichtelijk voor u in kaart gebracht.