Kruimelpad DSV MCF > Fulfillment > Distributie

Distributie met volop opties

Distributie

Keuzevrijheid in afleveren, zowel qua moment als locatie, is van groot belang voor de klantvriendelijkheid van de distributie oplossing die u uw klant biedt. Terwijl, aan de andere kant, distributie ook een groot deel van uw fulfilment kosten vormt.

Flexibele distributie opties

Daarom biedt ons fulfilment u verschillende distributie opties.

Perfecte communicatie

Ook de communicatie rond uw verzendingen is bij ons goed geregeld. Zodat uw klant altijd precies weet waar hij aan toe is.

Meer weten over onze distributie opties?
Vraag het aan Ton.

Belofte maakt schuld

Het lijkt wel alsof partijen elkaar af proberen te troeven door steeds kortere levertijd te beloven. Laat bestellen, dezelfde of de volgende dag al in huis lijkt de norm te worden; op papier ten minste.

Betrouwbaarheid is belangrijker dan snelheid
In de praktijk blijkt echter ca. 80% van alle aanbieders die belofte niet na te komen. Terwijl uw klanten een betrouwbare en vrije leverdatum veel belangrijker vinden dan de snelheid daarvan.

Klantenwensen
De wensen van klanten zijn per doelgroep verschillend. Daarom is het belangrijk om eerst goed naar uw doelgroep te kijken om dan pas uit onze distributie opties, de juiste opties voor uw doelgroep te kiezen. Zo sluit u qua flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid het beste aan bij de verwachtingen van uw klant en kunt u die ook zelfs overtreffen.

Net zoveel mensen als wensen

Vrijheid en de keuze van het moment en de plaats van afleveren, vormt een belangrijk onderdeel van uw dienstverlening aan uw klanten. Daarom zorgen wij er voor dat distributie oplossingen op maat zijn afgestemd op uw product, uw doelgroep en uw specifieke wensen.

Nationaal en internationaal 
Via ons netwerk aan vervoerders zorgen wij er voor dat uw klanten uw zending – al dan niet met aanvullende diensten – conform afspraak ontvangen. U profiteert daarbij van onze inkoop, naadloze interfaces en kennis van het distributieland.

Vergroot uw klantentevredenheid
Met onze oplossingen weet u zeker dat uw post, pakketten en pallets zo efficiënt mogelijk op de plaats van bestemming komen. Waar ook ter wereld. Terwijl u kosten bespaart en ook uw klantentevredenheid vergroot.

Distributie

CO² – neutraal

Waar mogelijk verzenden wij uw zendingen CO² neutraal.

Zo wordt iedereen er beter van.