Kruimelpad DSV MCF > Fulfillment

Alle fulfillment diensten onder 1 dak

De fulfillment keten omvat steeds meer fulfillment diensten, mede dankzij de opkomst van multi-channel business modellen.

Inmiddels omvat fulfilment feitelijk de hele order en service keten. Daarom is het zo belangrijk voor u dat al uw fulfillment diensten samen één naadloos geheel vormen. Iedere extra schakel in de fulfillment keten leidt immers tot extra foutkansen, vertraging en miscommunicatie.

Het veilig stellen van uw merkbeleving qua fulfilment diensten, stelt hoge eisen aan zowel het fulfillment proces als aan uw fulfillment partner. Daarom bieden wij u, als enige in Nederland, alle multi-channel fulfillment diensten onder 1 dak. Daarmee bieden wij top fulfillment, zónder zwakke schakels.

Opslag en warehousing

Met 10.000 palletplaatsen en 40.000 legbordlocaties hebben wij alles in huis om uw voorraad op te slaan en actief te beheren.

Maar wij gaan veel verder: wij helpen u ook om uw voorraad te optimaliseren, om uw servicegraad te verhogen en om uw voorraadkosten te verlagen.

Lees het hele artikel over onze opslag en warehousing

Fulfillment: opslag en voorraadbeheer

E-fulfilment

E-fulfilment kent voor ons geen geheimen. Wij waren al in 1996 dé Nederlandse e-fulfilment pionier. Die kennis en ervaring biedt u heel veel voordelen.

Met onze e-fulfilment oplossingen kunt u uw klanten snel, effectief en betrouwbaar bedienen, zodat zij weer graag bij u terugkomen.

Lees het hele artikel over ons e-fulfilment

Fulfillment: e-fulfilment

Productfulfilment

Productfulfilment is heel bepalend voor de kwaliteit, juistheid en tijdigheid van uw uitleveringen. Het bepaalt dus mede hoe uw afnemers u zullen beoordelen.

Kunt u zich in dit deel van het orderproces geen enkele fout veroorloven? Verhoog dan zowel uw klanttevredenheid als uw rendement met ons productfulfilment.

Lees het hele artikel over ons productfulfilment

Fulfillment: product fulfillment

Distributie

Afnemers hechten veel waarde aan een vrije keuze in aflever moment en locatie. Maar distributie vormt ook een groot deel van uw kosten.

Daarom bieden wij u keuze uit flexibele distributie opties.

Lees het hele artikel over onze distributie opties

Fulfillment: distributie

Retourverwerking

De snelheid en kwaliteit waarmee u uw retouren verwerkt is heel bepalend voor de tevredenheid van uw klanten. De praktijk leert dat 93% van uw klanten, na een te trage of slordige verwerking van hun retouren, niet meer bij u zullen kopen.

Daarom garanderen wij u dat uw retouren en terugbetalingen altijd binnen 1 dag door ons verwerkt zijn.

Lees het hele artikel over onze retourverwerking

Fulfillment: retourverwerking

Projectmanagement

Bij ons is projectmanagement is veel meer dan account support. Bij ons draait het om het actief beheren, coördineren en bewaken van uw activiteiten.

Ons projectmanagement is de verbindende schakel tussen u, uw klanten, uw leveranciers en DSV MCF. Zodat uw merk aan alle kanten straalt.

Lees het hele artikel over ons projectmanagement

Fulfillment: ketenregie