Kruimelpad S&H > E-fulfilment > e-commerce fulfilment

E-commerce die uw klant centraal stelt.

E-commerce als onderscheidende factor

E-commerce is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. E-commerce is overal om ons heen.

Dat u online bent, is bijna vanzelfsprekend en bijna ieder denkbaar product is via het internet te koop.  Het lijkt daardoor steeds moeilijker om je als onderneming nog te kunnen onderscheiden van de concurrentie.

Toch ervaren wij dagelijks dat het heel goed mogelijk is om u op positieve wijze te onderscheiden van uw markt. Juist omdat klanten steeds beter geïnformeerd zijn, gaat het bij e-commerce steeds meer om:

  • het bieden van kwalitatieve informatie;
  • het nakomen van beloften;
  • naadloze communicatie;
  • transparante processen.

Professionaliteit wordt steeds belangrijker. U krijgt bij e-commerce immers maar één kans voor een eerste indruk.

Hans Elshout - CEO bij S&H Product Fulfilment

Meer weten over e-commerce fulfilment?
Vraag het aan Hans.

De Nederlandse e-commerce pionier

E-commerce heeft voor ons weinig geheimen. Sinds wij in 1996 als de Nederlandse e-fulfilment pionier het e-commerce arena betraden, hebben wij al vele klanten naar e-commerce succes begeleid.

Dankzij die ervaring hebben wij een uitgesproken visie ontwikkeld over e-commerce als geheel en de succesfactoren in het bijzonder.

Zo zijn wij er van overtuigd dat e-commerce om veel meer gaat dan het hebben van een webshop. En dat e-commerce activiteiten niet automatisch tot succes leiden. Het gaat om goed en naadloos integreren van uw e-commerce activiteiten in uw totale order- en serviceketen.

E-commerce voor B2B en B2C

E-commerce is niet alleen iets voor B2C bedrijven. Ook in B2B kan het u tal van voordelen bieden.

Steeds meer B2B bedrijven, waaronder fabrikanten en groothandels, zien de voordelen van B2B e-commerce ten opzichte van de traditionele handelswijze. Het kan een ideale aanvulling zijn op uw offline activiteiten.

Wel kennen B2B en B2C markten elk hun eigen dynamiek en behoeften. Zowel het bezoekers en koopgedrag als de serviceverwachting verschillen per marktgebied. Samen met u kijken we welke e-commerce oplossingen het beste geschikt zijn voor uw doelgroep.

E-commerce en uw webshop

Om uw webshop tot een succes te maken, dient u al uw tijd en energie op uw markt te kunnen richten.

Door uw e-commerce fulfilment aan ons uit te besteden, kunt u uw volledig focussen op het veroveren en behouden van uw markt. Wij zorgen voor een naadloze aansluiting met uw webshop zodat uw orders realtime verwerkt kunnen worden.

U profiteert van onze ervaring en ons schaal-voordeel. U kunt hiermee enorm besparen op uw aanloop- en operationele kosten, terwijl u zeker weet dat uw processen van A tot Z perfect geregeld zijn.

Een totale e-commerce oplossing

E-commerce fulfilment omvat veel meer dan alleen uw webshop logistiek. Het omvat alle activiteiten vanaf het bestelmoment tot en met de after-sales.

Daarom bieden wij u een totaaloplossing die alle onderdelen van uw order- en serviceketen omvat en die u in staat stelt om die naadloos te integreren met uw offline activiteiten en uw administratie.

Wij zorgen er voor dat ieder contact met uw markt de merkbeleving van uw klanten versterkt. Zo ondersteunen wij u bij het versterken en uitbouwen van uw marktpositie, zowel online als offline.