Kruimelpad DSV MCF > E-fulfilment > e-commerce fulfilment

E-commerce fulfilment die uw klant centraal stelt.

Onderscheid u met goed e-commerce fulfilment

E-commerce is al lang niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Je treft e-commerce overal om ons heen aan.

Dat u online bent, is normaal geworden en bijna ieder denkbaar product is via het internet te koop. Het lijkt daardoor steeds moeilijker om je als bedrijf nog te kunnen onderscheiden van de concurrent.

Toch ervaren wij iedere dag dat het heel goed mogelijk is om u positief te onderscheiden van uw markt. Juist omdat klanten steeds beter geïnformeerd zijn, gaat het bij e-commerce steeds meer om:

  • het bieden van echte informatie;
  • het nakomen van beloften;
  • tijdige communicatie;
  • duidelijke processen.

Het wordt dus steeds belangrijker om een professionele aanbieder te zijn. Zeker als het om e-commerce fulfilment gaat. U krijgt bij e-commerce immers maar één kans voor een eerste indruk.

Erik Biemans - CRM bij S&H Product Fulfilment

Meer weten over e-commerce fulfilment?
Vraag het aan Erik.

De Nederlandse e-commerce pionier

E-commerce heeft voor ons weinig geheimen. Sinds wij in 1996 als de Nederlandse e-fulfilment pionier aan e-commerce begonnen, hebben wij al vele klanten naar e-commerce succes begeleid.

Dankzij die ervaring hebben wij een heldere visie ontwikkeld over e-commerce en welke factoren van belang zijn voor uw succes.

Zo wten wij dat e-commerce om veel meer gaat dan alleen het van een webshop. En dat e-commerce niet automatisch tot succes leidt. Het gaat vooral om het goed integreren van uw e-commerce activiteiten in uw totale order en service keten.

E-commerce voor B2B en B2C

E-commerce is niet alleen iets voor B2C bedrijven. Ook in B2B kan het u tal van voordelen bieden.

Steeds meer B2B bedrijven, waaronder fabrikanten en groothandels, zien de voordelen van B2B e-commerce ten opzichte van de traditionele handel. Het kan een ideale aanvulling zijn op uw offline activiteiten.

Wel kennen B2B en B2C markten elk hun eigen dynamiek en behoeften. Zowel het gedrag en de verwachtingen van de bezoeker verschillen per markt. Samen met u kijken we welke e-commerce oplossing het beste geschikt is voor uw doelgroep.

E-commerce en uw webshop

Om uw webshop tot een succes te maken, dient u al uw tijd en energie op uw markt te kunnen richten.

Door uw e-commerce fulfilment aan ons uit te besteden, kunt u uw volledig focussen op het veroveren en behouden van uw markt. Wij zorgen voor een naadloze aansluiting met uw webshop zodat uw orders realtime verwerkt kunnen worden.

U profiteert van onze ervaring en ons schaal-voordeel. U kunt hiermee enorm besparen op uw kosten, terwijl u zeker weet dat uw processen van A tot Z perfect geregeld zijn.

Een totale e-commerce oplossing

E-commerce fulfilment omvat veel meer dan alleen uw webshop logistiek. Het omvat alle activiteiten vanaf het bestelmoment tot en met de after-sales.

Daarom bieden wij u een totaaloplossing die alle onderdelen van uw order- en serviceketen omvat en die u in staat stelt om die naadloos te integreren met uw offline activiteiten en uw administratie.

Wij zorgen er voor dat ieder contact met uw markt de merkbeleving van uw klanten versterkt. Zo ondersteunen wij u bij het versterken en uitbouwen van uw marktpositie, zowel online als offline.

E-commerce fulfilment

Benut onze jarenlange ervaring. Lees de veelgestelde vragen:

 

Wat vindt de consument?

Factoren voor succes.

Moet ik 24-uurs levering bieden?

Kan mijn webshop succesvoller?