Kruimelpad S&H > Callcenter

Bedien uw klanten op hun wenken

Ons callcenter stelt u en uw klant centraal

Echte klantgerichtheid biedt u duidelijke kansen om u van uw concurrenten te onderscheiden. Daar begint vaak de échte relatie met uw afnemers.

Daarom doen wij klantcontacter niet maar even bij. Maar hebben wij een professioneel callcenter met ca. 35 eigen medewerkers die getraind zijn om uw afnemers vriendelijk, deskundig en multi-channel te bedienen.

Eigen mensen
Wij werken uitsluitend met eigen mensen. Dit is één van de belangrijkse redenen voor onze klanten om voor ons te kiezen.

Veel callcenters lijken wel duiventillen; het personeelsbestand wisselt constant. Bij de gemiddelde callcenter medewerk(st)er is daardoor nauwelijks sprake van binding met uw merk en te weinig  inhoudelijke kennis.

Onze callcenter medewerk(st)ers werken gemiddeld ruim 5 jaar bij ons. Ondertussen worden zij continu getraind en bijgeschoold. Maar nog belangrijker: zij kennen onze klanten door en door en zijn hierdoor niet alleen meer betrokken, maar ze zijn een regelrecht verlengstuk van uw organisatie.

Erik Biemans - CRM bij S&H Product Fulfilment

Meer weten over het uitbesteden van uw klantcontact?
Vraag het aan Erik.

Erik en zijn top team van 35 betrokken agents denken graag mee hoe ook uw klantcontact naar een hoger niveau kan worden gebracht.

Wij laten uw klant zelf kiezen

De moderne klant wil zelf kunnen kiezen hoe, waar en wanneer hij met uw afdeling klantenservice communiceert. Daarom bieden wij u professionele, multi-channel klantenservice via:
• telefoon
• e-mail
• post
• social media
• SMS/WhatsApp
• online chat

Hierdoor kan uw klant per contactmoment zelf kiezen hoe hij met u wil communiceren. Zo laat ons fulfilment uw merk ook in de serviceketen stralen.

Ongeëvenaarde servicelevels

Onze klantenservice-servicelevels behoren al jaren tot de absolute top van Nederland.

NL– vs –S&H
Wachttijd telefoon (in seconden)486
Beantwoorden e-mail (in dagen)3,60,7
Afgerond na 1 contact36%97%
Contacten per gestelde vraag2,71,03
Terugbetaling (in dagen)150,8

 
Met deze service kunt u zich onderscheiden, uw klantentevredenheid bevorderen en een goede en langdurige klantrelatie opbouwen.

Flexibele capaciteit

Dát u klantenservice contacten zult hebben, is bekend. Maar hoe, wanneer en hoe vaak men contact met u wenst op te nemen, is vaak een onzekere factor.

Snel en adequaat
Bij ons beschikt u over een flexibele, schaalbare capaciteit van ervaren, professionele klantenservice medewerkers. Daarmee bent u altijd verzekerd van een snelle, adequate bediening van uw klantenservice contacten, ongeacht de drukte. Zonder dat u vast zit aan hoge vaste kosten.